Myynti ja huolto Suomessa.

 

Ziehm Imaging Oy vastaa Suomessa Ziehm C-kaarten myynnistä ja huollosta. Edustus on siirtynyt Petrimed Oy:ltä 1.7.2014.

 

Myyntiin ja käyttötukeen liittyvissä asioissa auttaa:

               

Huoltoon ja tekniseen tukeen liittyvissä asioissa auttaa:

Vesa Lähteinen

Mikko Hämäläinen

Vesa.lahteinen(at)ziehm-eu.com

Mikko.hamalainen(at)ziehm-eu.com

+358 44 9757 537

+358 45 1891 600

Ziehm Vision RFD Hybrid Edition

Ziehm-malliston lippulaiva, 30x30cm tai 20x20cm suoradigitaalisella kuvareseptorilla ja suurtehogeneraattorilla varustettu C-kaari joka on suunniteltu erityisesti vaativaan verisuonikuvantamiseen. Detektorin kuva-ala on suuri, 900cm2 ja generaattorista on saatavissa jatkuvaa kuvaustehoa 25kW.  C-kaari on liikuteltavissa moottoroidusti kuten kiinteästi asennetut läpivalaisulaitteet. Neljän liikesuunnan moottorointi antaa kirurgille täyden kontrollin kaareen joystick-ohjauspanelin ansiosta.

Lisätietoja

Ziehm Vision RFD

30x30cm tai 20x20cm suoradigitaalisella kuvareseptorilla ja suurtehogeneraattorilla varustettu C-kaari joka on suunniteltu erityisesti vaativaan verisuonikuvantamiseen. Detektorin kuva-ala on suuri, 900cm2 ja generaattorista on saatavissa jatkuvaa kuvaustehoa 20kW. Soveltuu ortopedian, pehmytosakirurgian ja verisuonikirurgian tarpeisiin.

Lisätietoja

Ziehm Vision R

Ziehm Vision tehokkaammalla röntgengeneraattorilla. Enemmän tehoa esim. ERCP –toimenpiteisiin. Saatavana 23cm tai 31cm kuvanvahvistimella.

Lisätietoja

 

Ziehm Vision FD Vario 3D

3D-toiminnolla varustettu suoradigitaalinen C-kaari, jolla voidaan normaalin läpivalaisun lisäksi tehdä 3D-kuvauksia. 3D-toimintoa varten osa C-kaaren liikkeistä on moottoroitu. 3D-kuvaus kestää vain noin minuutin ja kuvarekonstruktio on välittömästi nähtävissä kuvamonitorissa.

Lisätietoja

Ziehm Vision Vario 3D

3D-toiminnolla varustettu C-kaari, jolla voidaan normaalin läpivalaisun lisäksi tehdä 3D-kuvauksia. 3D-toimintoa varten osa C-kaaren liikkeistä on moottoroitu. 3D-kuvaus kestää vain noin minuutin ja kuvarekonstruktio on välittömästi nähtävissä kuvamonitorissa.

Lisätietoja

Ziehm Vision FD

Tasokas joka paikan C-kaari, jossa on suoradigitaalinen kuvareseptori ja toiminnalliset ominaisuudet kaikkeen kirurgiseen toimintaan. Suoradigitaalisen kuvareseptorin ansiosta C-kaaren vapaa tila on 10-15 cm suurempi verrattuna kuvanvahvistimella varustettuihin C-kaariin.

Lisätietoja

Ziehm Vision

C-kaari kuvanvahvistimella. Valittavana 23cm tai 31cm kuvanvahvistin. Soveltuu kaikkeen ortopediseen kuvaukseen.

Lisätietoja

Ziehm Solo

Ziehm C-kaarien perusmalli jossa ei ole erillistä monitorivaunua vaan kuvamonitori on kiinnitetty C-kaareen. Täydet toiminnaliset ominaisuudet yhdessä osassa mikä tekee laitteesta erityisen soveltuvan pieniin tiloihin sekä toimintaan jossa C-kaarta joudutaan kuljettamaan paljon. 

Lisätietoja